Luljeta Lleshanaku

Luljeta Lleshanaku Q&A mbi poezinë e saj më të preferuar

Luljeta Lleshanaku flet për poezinë e saj të preferuar "A Man in His Life" prej Yehuda Amichait dhe e lexon atë në Anglisht. Ani Gjika ka përkthyer këtë përgjigje në Anglisht.

 

(Luljeta Lleshanaku talks about and reads one of her favorite poems, Yehuda Amichai's "A Man In His Life." Ani Gjika translates this answer in English.)