Flashback 3 (in Albanian)

Zemër nëntori. Era fryn si ndërrim epokash, Dëbora dhe fytyra e sime mëje presin në prapavijë të vërtetojnë filozofinë e tyre të të pashmangmes. Dritat, si një varg milingonash të çojnë në dhomën e bukës. Unë jam nusja. Fundi i ceremonies. E ndërsa bëhem gati për gjumë njezet e një karfica m’i heqin me kujdes […]